הסיפור של ALDO
רשת הגלידריות אלדו הוקמה בארץ בשנת-1996 והייתה לחלוצה בתחום הגלידריות האיטלקיות בארץ. כיום הינה בין הרשתות הבודדות העונות על ההגדרה של גלידריה איטלקית אמיתית.
זאת בשל העובדה שאת הגלידות מכינים בכל סניף בתדירות יומיומית, תוך מתן דגש על מוצרים איטלקיים איכותיים וללא התפשרות על מקצועיות, איכות וטיב השירות הניתן ברשת.
רשת אלדו מונה כיום כ- 28 סניפים הפזורים בנקודות שונות ברחבי הארץ, מאילת בדרום ועד ראש פינה שבצפון.
תו הטריות של ALDO
בכל אחד מסניפי הרשת מכינים את הגלידה לצריכה יומית, מידי יום, תוך שימוש בחומרי גלם המיובאים מאיטליה ומיוצרים בשני מפעלים איטלקיים – MONTEBIANCO ו- TORRONALBA – הנחשבים לאיכותיים במיוחד באיטליה.
בעוד ההכנה היומיומית מבטיחה טריות ורעננות תמידית של הגלידה, איכות חומרי הגלם האיטלקיים מבטיחה כי הגלידה המיוצרת בסניפי הרשת הינה האיכותית ביותר.
בואו לגלות מה עוד
את הגלידה מכין בכל סניף שף שהוכשר בארץ ובאקדמיה לגלידה המצויה במפעלי חברת MONTEBIANCO האיטלקית.
הגלידות שלנו אינן מכילות חומרים משמרים או חומרים אחרים הידועים כחומרים לא בריאים בתעשייה.
כהתחשבות בקהל הטבעוני והאלרגטי אלדו מציעה גלידות פרווה, הקרובות בטעמן לגלידות השמנת אולם אינן מכילות חלב.
את הגלידות מכינים בכל סניף בתדירות יומיומית, תוך מתן דגש על מוצרים איטלקיים איכותיים בלבד
הידעתם? גלידת השמנת שלנו מכילה 6%-8% שומן בלבד,
הסורבה מכיל 0% שומן (מלבד שומן הפרי עצמו). גלידות הדיאט ללא תוספת סוכר ושומן כלל.