ALDO'S STORY

בשנת 1996 הוקמה ברחוב בן יהודה בתל אביב הגלידריה האיטלקית הראשונה בישראל, ע"י יהודי איטלקי בשם אלדו די קונסיליו. הגלידות הוכנו על ידי אלדו בגלידריה מידי יום מחומרי גלם איכותיים במיוחד שהגיעו מאיטליה.

הסיפור של אלדו

רשת הגלידריות אלדו הוקמה בארץ בשנת-1996 והייתה לחלוצה בתחום הגלידריות האיטלקיות בארץ. כיום הינה בין הרשתות הבודדות העונות על ההגדרה של גלידריה איטלקית אמיתית.

זאת בשל העובדה שאת הגלידות מכינים בכל סניף בתדירות יומיומית, תוך מתן דגש על מוצרים איטלקיים איכותיים וללא התפשרות על מקצועיות, איכות וטיב השירות הניתן ברשת.

רשת אלדו מונה כיום כ- 28 סניפים הפזורים בנקודות שונות ברחבי הארץ, מאילת בדרום ועד ראש פינה שבצפון.

תו הטריות - הגלידה של אלדו

בכל אחד מסניפי הרשת מכינים את הגלידה לצריכה יומית, מידי יום, תוך שימוש בחומרי גלם המיובאים מאיטליה ומיוצרים בשני מפעלים איטלקיים – MONTEBIANCO  ו- TORRONALBA – הנחשבים לאיכותיים במיוחד באיטליה.

בעוד ההכנה היומיומית מבטיחה טריות ורעננות תמידית של הגלידה, איכות חומרי הגלם האיטלקיים מבטיחה כי הגלידה המיוצרת בסניפי הרשת הינה האיכותית ביותר.

את הגלידה מכין בכל סניף שף שהוכשר בארץ ובאקדמיה לגלידה המצויה במפעלי חברת MONTEBIANCO האיטלקית.

כהתחשבות בקהל הטבעוני והאלרגטי אלדו מציעה גלידות פרווה, הקרובות בטעמן לגלידות השמנת אולם אינן מכילות חלב.

מה עוד?

הגלידות שלנו אינן מכילות חומרים משמרים או חומרים אחרים הידועים כחומרים לא בריאים בתעשייה.

את הגלידות מכינים בכל סניף בתדירות יומיומית, תוך מתן דגש על מוצרים איטלקיים איכותיים בלבד

כמה עובדות על ALDO

את הגלידה מכין בכל סניף שף שהוכשר בארץ ובאקדמיה לגלידה המצויה במפעלי חברת MONTEBIANCO האיטלקית.

כהתחשבות בקהל הטבעוני והאלרגטי אלדו מציעה גלידות פרווה, הקרובות בטעמן לגלידות השמנת אולם אינן מכילות חלב.

הגלידות שלנו אינן מכילות חומרים כגון חמאה, ביצים או חומרים אחרים הידועים כחומרים לא בריאים בתעשייה

את הגלידות מכינים בכל סניף בתדירות יומיומית, תוך מתן דגש על מוצרים איטלקיים איכותיים בלבד

הידעת?

גלידת השמנת שלנו מכילה 6%-8% שומן בלבד, הסורבה מכיל 0% שומן (מלבד שומן הפרי עצמו). גלידות הדיאט אינן מכילות סוכר ושומן כלל.